onsdag 17 oktober 2012

Skala banan

Måste tipsa om en helt underbar banankaka. Kanon om det finns lite brunare bananer som inte ser så inbjudande ut att äta färska.


Banankaka

4 bananer
2,5 dl vetemjöl
2,5 dl socker
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g maragarin eller smör

Mosa bananerna i en ugnssäker form. Blanda mjöl, socker och bakpulver i en bunke, knäck i ett ägg och blanda. Srö detta över bananerna. Smält smöret och häll över. Grädda i 175 grader i 30 minuter.

Denna påminner om friterad banan. Servera med en klick vaniljglass till. Super gott!

Ha en helt underbar kväll // A

2 kommentarer:

  1. Gott med banankaka. Verkar enkelt också! Me like<3 kram Nilla

    SvaraRadera
  2. Kan intyga att den är något av det godaste som finns med glass till MUMS !!// G

    SvaraRadera